Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

Харизматична спільнота

Спільнота Шекіна: зібрані і натхненні Богом.

Сьогодні “Шекіна” – це 7 членів спільноти, щотижневі зустрічі, молитовне єднання і що найголовніше – постійне прагнення і спільне пізнання Бога.

Наші зустрічі відбуваються щовівторка, з 19.00 до 21.00 год. на них ми практикуємо занурення в глибини Слова Божого, глибше розуміння катехизму католицької Церкви, спільну молитву на якій вчимося зростати в любові до Бога, вчитися будувати божі відносини один з одним.

А розпочиналося усе більше 7 років тому зі звичайних парафіяльних зустрічей молоді. Частина з нас ще ходила на біблійні, але це не втамовувало нашого духовного голоду. Ми відчували, що хочемо більше Бога і більше Його присутності. Тому і почали збиратися навколо Євхаритійного Ісуса. В адораціях наша закрита спільнота протривала більше року і це був неймовірно цінний час, коли ми ще більше відкрилися на Бога, а він обдарував нас даром справжньої спільнотової дружби. Але настав момент, коли ми зрозуміли, що треба виходити назовні, відкриватися на нових людей, і зміцнені Святим Духом, ставати знаряддям у Божих руках, щоб Його слово долітало до якомога більшої кількості людей. Тоді ми організували та провели курс “Альфа”.

Ось так і виникла “Шекіна”. Разом з нею ми змінюємося. Запрошуємо і тебе, дорогий брате чи сестро, до спільної дороги.
Можливо Бог кличе тебе саме до “Шекіни”?

Більше про спільноту можна дізнатися зі стенду в храмі або за тел.. Ми чекаємо тебе!