Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

До зустрічі, Брати!

Минулої неділі, а точніше, третього січня, ми проводжали наших рідних, любих і дорогих братів на місця нових призначень.

Це дійсно велике випробування для всіх парафіян, адже настоятель, брат Станіслав Нуцковський, провів у Борисполі трошки більше восьми років, а брат Мар’ян Мельничук, близько чотирьох років, хоча в дійсності, ці цифри не мають жодного значення, адже за цей час вони посіли особливе місце в серцях парафіян.
Ми всі вдячні Господу, що Він, на нашому життєвому шляху поставив таких прекрасних священників, які опікувалися нами, провадили катехези, були духовними наставниками, відкривали наші найкращі сторони, направляли нас дорогою віри і показували нам шлях до відносин з Богом.

Всі парафіяни просять Божу Матінку про заступництво на подальше ваше служіння, про те щоб Вона вела вас дорогою святості і любові, дорогою правди, дорогою життя, дорогою Христа!
Нехай добрий Господь вам благословить у кожному вашому наступному кроці і охороняє вас, а ми вас дуже любимо і цінуємо. Ми з вами не прощаємось, ми говоримо, ДО ЗУСТРЧІ…

Любі браття, дякуємо за служіння,
За любов, опіку, за добро!!!
Дуже вдячні вам за катехези,
За можливість дарувать тепло.
Кожна мить, що провели ми з вами,
Надихала й зміцнювала нас.
Ви впроваджували кожного до Бога,
І від того всі ми радісні в цей час.
Хай Господь благословить вас, любі,
Зміцнює у вірі кожен день.
Ну а ми вас дуже-дуже любим,
Й згадувати будем день у день.
Хай Небесний Тато вас оберігає,
І веде до вічного буття.
А ми вас сердечно обіймаєм,
І радієм з вашого життя!!!

(Yunelka)