Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

Перше Причастя (23.05.2021)

Перше Святе Причастя це перепустка в особливий світ життя з Господом.Перше Причастя духовно збагачує і зміцнює дитину. В період підготовки до Першої Сповіді учні пройшли науку, вивчали катехизм, правди віри, у яких йдеться про те, яким має бути християнин.

23 травня 2021, в нашій парафії до Першого Святого Причастя приступили аж 10 діточок, 8 дівчинок і 2 хлопчики. Вони були вбрані як янголята, у білих одежах, білий одяг – це як символ чистоти їхніх дитячих сердець.

Перше Святе Причастя – це дійсно неймовірно гарна подія в житті кожної дитини, родини і всієї парафії, оскільки всі присутні дуже раділи з нагоди свята, видно було як діти переживали всю велич цього дня, вони з трепетом, повагою і любов’ю прийняли тіло Ісуса Христа, цей момент був неймовірно зворушливий, на обличчях діточок дійсно можна було побачити, що Господь поряд, що найкраще зерно посіяне в душі і серця цих прекрасних малят.

Протягом Літургії діти брали в ній активну участь, читали читання, співали, приносили Дари, танцювали, дякували батькам і всім присутнім, а по завершенні, після Святої Літургії, настоятель вручав кожному пам’ятки про Першу Сповідь та Перше Святе Причастя.

Щиро вітаємо всіх дітей і бажаємо щоб Небесний Тато завжди був поруч з ними, охороняв від усього злого, наділяв міцним здоров’ям, любов’ю, щастям та благословенням.