Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

Душпастирські оголошення: Неділя Божого Милосердя

19 КВІТНЯ 2020

  • 25 березня – субота – свято св. Марка, Євангелиста.

У будні дні Меса у нашому храмі о 8.00 і 18.00. Вони також транслюється через наш фейсбук і веб-сайт парафії.

У Неділю Меса о 8.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 і 20.00.Просимо про попередній запис у бр. Кшиштофа.(тел. 0965229637).

  • У зв’язку із загрозою захворювання коронавірусом, мусимо дотримуватися постанов Уряду Нашої Країни, що до обмежень у публічних згромажденнях (до десяти осіб).

– Наш храм залишається відкритим на молитву.

– Хто не може взяти участі у недільній Месі у храмі, може її пережити через Радіо Марія, телебачення Віковічного Слова або через інтернет мережі.

– Завжди віруючі можуть попросити Святе Причастя поза Месою чи про Сповідь у будь-який день тижня.

– Просимо про взаємну турботу і пошану, щоб цей важкий час став для нас нагодою зміцнитися у вірі і відповідальності за Церкву, якою є ми.

– Щоденно о 15.00 відбувається Адорація Пресвятих Дарів і молитвою Коронки до Божого Милосердя. Вона також транслюється через наш фейсбук і веб-сайт парафії.

– Щоденно о 19.30 при виставлених Пресвятих Дарах, молимося Разарієм про відвернення вірусу і Божий захист від нього. Вона також транслюється через наш фейсбук і веб-сайт парафії.

  • Дякуємо за прибирання храму на минулому тижні сім’ї Едуарда і Оксани Новоселецьких. На цьому тижні прибиранням храму займеться сім’я Віктора і Нелі Крикун.

Щоб храм міг бути безпечним місцем молитви, мусить бути прибраний і здезинфікованим. Просимо записуватися на прибирання храму.

Бажаємо Вам і Вашим Рідним благословенного тижня, світла Духа Святого у Вашому житті і Божого ведення у щоденності.

францисканці