Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

Чикаго: семінари для постулантів з федерації CFF

27-31 січня 2020 р., у монастирі св. Бонавентури в Чикаго, бр. Джуд ВІНКЛЕР провів семінар для постулантів із CFF (Conventual Franciscan Federation). Провідною темою зустрічі були листи св. Павла.

В даний час духовна формація – під наглядом магістра бр. Бреда МІЛУНСКІ та віце-магістра бр. Пола ШНЕЙДЕРА – здійснюється з чотирма постулантами: двома з провінції Матері Божої Ангельської (США), одним з провінції св. Бонавентури (США) та одним з провінції св. Йосифа з Купертино (США).
Постуланти беруть участь у лекціях, які проводять вихователі, а також здійснюють інші формаційні зустрічі щодо справедливості, миру та цілісності творіння (бр. Майкл ЛАСКІ), францисканськіх питаннь у баченні св. Бонавентури, бл. Джона Дунса Скота, св. Анджели з Фоліньо (бр. Aртурo ФЕЛІКС, бр. Джеймс ЧІАРМІТАРО), маріологічніх тем (бр. Крістофер ШОРРОК), Конституції Ордену (бр. Тімоті КУЛЬБІЦКІ) тощо.

Бр. Джуд ВІНКЛЕР, генеральний асистент CFF

Фото – постуланти (зліва направо, на колінах: Едгар і Ентоні; стоячи: Майкл та Вейн) разом з бр. Бредом, бр. Джудом і бр. Полом.