Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

Душпастирські оголошення 26.01.2020

III НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНА
26 січня 2020

Сьогодні переживаємо Неділю Божого Слова. Заохочуємо до частого читання Святого Письма і роздумуванням над прочитаним Словом.

28 січнявівторок – спомин св. Томи Аквінського, пресвітера і Вчителя Церкви.
31 січняп’ятниця – спомин св. Йоана Боско, пресвітера.
2 лютогонеділя – СВЯТО СТРІТЕННЯ ГОСПОДНЬОГО. Під час кожної Меси благословення свічок на честь Прасвятої Діви Марії. Ця неділя буде також Першою Неділею Місяця – після меси що о 10.00 коротка катехеза і заміна таємници Живого Розарію.

• Як у кожну п’ятницю о год. 15.00, біля каплиці на території Бориспільської лікарні, молимося за зачатих дітей. Усіх щиро запрошуємо до цієї молитви.

• З 2 січня у нашій парафії розпочався душпастирський візит – коляда, котрий полягає на відвідинах парафіан, благословенні помешкання і розмові з душпастирем. На такий візит слід приготувати: стіл з білою скатертиною, на ньому хрест, свічки, святе письмо. Просимо запусуватись у закристії. Душпастирський візит триватиме до кінця тижня.

1 лютого (субота) о 9.30 відбудеться післясвяткове прибирання нашого храму. Усіх гаряче запрошуємо.

• Минулого тижня ми гостили у нашій парафії хор із Санока. Сердечно дякуємо парафіянам, які активно включилися у прийнатті і гостювання наших гостей. Нехай Господь щедро обдаровує Вас своїми благодатями.

• У суботу на 19.30 запрошуємо на формаційну зустріч із циклу Мистецтво Спілкування для подружь, батьків і дорослих. Зустріч відбувіється у кафе-класі.

• У суботу о 14.15 – зустріч нової групи із вивчення польської мови. Просимо зголошуватися до бр. Кшиштофа.

• У неділю після Меси що о 12.00, у кафе-класі відбуваються короткі зустрічі-катехези для дорослих.

• Дякуємо за прибирання храму на минулому тижні: Антоніні і Оксані Плющ. На цьому тижні прибиранням храму займеться сім’я Андрія і Вікторії Чукових.

Бажаємо Вам і Вашим Рідним благословенного тижня, світла Духа Святого у Вашому житті і Божого ведення у щоденності.

францисканці