Мир і Добро – Pax et Bonum

Парафія Преображення Господнього в Борисполі

Індонезія: асамблея FAMC


Починаючи з 30 листопада по 4 грудня 2019 року в реколекційному будинку сестер-францисканок святої Єлизавети в Берастагі, Індонезія, відбулася щорічна асамблея FAMC (Federation of Asian Minor Conventuals).

Усі члени FAMC були присутні, щоб поділитися радістю від народження нової провінції Марії Непорочної в Індонезії. Нова провінція була затверджена звичайним главою 2019 року. На зборах також були присутні генеральний міністр Carlos A. TROVARELLI та генеральний помічник FAMC брат Benedetto Seung-jae BAEK.
У суботу, 30 листопада, у Делі Туа відзначали святковий день нової провінції. Серед присутніх на святкуванні було багато вірних з наших парафій, єпископи з єпархій, де служать брати, та монахи і монахині з усієї країни. У неділю було відкрито жіночу школу-інтернат в Бандарбару.
У понеділок 2 грудня обрано голову FAMC, ним став брат Bonaventura KALLUVETTUKUZHIYIL, провінційний міністр провінції Св. Максиміліана М. Кольбе в Індії.
Наступного дня брат Timothy KULBICKI провів конференцію з приводу конституцій та загальних статутів, приділяючи особливу увагу взаємозв’язкам між провінціями та провінційними опікунами.
Наступне засідання федерації відбудеться у В’єтнамі в 2020 році.

Бр. Benedetto BAEK, генеральний асистент FAMC